Tilbage til normal afvikling fra og med næste torsdag den 27/5

Vi kan fra og med næste torsdag afvikle vores fællesspisning og præmieuddeling på stort set normal vis. Vi kommer til at spise ude i teltet.
I skal skrive jer på til spisning på Myhre’s seddel inden I går ud og spiller, og vi får alle serveret den samme mad. I skal betale til Myhre for både mad og birdiespil. Altså helt som inden der var noget der hed Corona.
House of Sander er sponsor i næste uge, og præmieuddelingen for selve dagen vil blive gennemført på normal vis, dog uden at vi giver hånd, og med brug af mundbind når man ikke sidder ned.
Vi vil også uddele præmier for det første 3 gange hvor Mens Section selv var sponsor. Det gør vi ved at stille præmierne på et bord i rækker, så der står 3 ens præmier til 1. pladsen i A-rækken, 3 ens præmier til 2. pladsen i A-rækken, osv. Det samme for nærmest flaget på hul 1, 4, 6, 8,11,14 og 17. Der vil være en tydelig angivelse ud for hver række, hvad præmierne dækker og en liste med de 3 personer som har vundet præmierne i hver række.
Captain vil råbe vinderne op, MEN vinderne skal først gå op og hente præmierne når de går hjem, og man skal strege ens navn over på listen når man tager en præmie. Det betyder at vi ved hvem der mangler at få de forskellige præmier hvis de ikke alle bliver uddelt.
Uddeling af præmierne fra de 3 seneste turneringer hvor vi har haft en sponsor tilknyttet vil blive planlagt sponsorerne og annonceret hurtigst muligt.