OBS! Ændring til Åbningsmatch

Forskellige forhold gør at vi IKKE afvikler åbningsmatchen som planlagt. I stedet spiller vi en almindelig torsdagsmatch med bookning i Golfbox med tider som sædvanligt imellem 14:00 og 16:00. Jeg sletter derfor klubturneringen som jeg igår åbnede i Golfbox.
Vores Sponsor John Jensen VVS & Blik ønskede at flytte sit sponsordag til den 29. april, hvor vi forhåbentlig kan samles til spisning og præmieoverrækkelse. Mens Section er sponsor den 8. april.
Endvidere laver Amalielund Mad et initiativ den 8. april, hvor de laver take away mad, som I kan bestille inden I går ud og spiller. Og vi vil selvfølgelig gerne støtte op. Ved at vi IKKE spiller med Gunstart, kommer vi ind på forskellige tidspunkter, og der opstår ikke kø/forsamlig ifm udlevering af den bestilte mad. Om man så tager det med hjem, eller finder et sted udenfor og spiser det smed dem man gik i bold med, er jo op til hver enkelt.
I skal selv bestille mad hvis I ønsker det og afregne med Amalielund Mad
Vi forventer at det bliver på samme måde torsdag den 15. april, da vores sponsor 3Ktools har ønsket at flytte deres dag til den 30. september.