,

Resultat den 8. juli 2021

,

Resultat den 1. juli 2021

,

Resultat den 27. juni 2021

For en god ordens skyld …

… og til ære for både nye og gamle medlemmer, vil jeg på bestyrelsens vegne lige forklare reglerne omkring, hvem der kan vinde præmier ved vores torsdagsmatcher.
Vores klub er en social klub, hvor det sociale samvær efter runden udgør en stor del af hele pakken. Og samtidig er det vigtigt, at vores sponsorer har mulighed for at uddele deres præmier på selve dagen.
Så man kan KUN vinde præmier, hvis man INDEN man går ud på runden krydser sig af til spisning på Myhre’s seddel, og man skriver et “S” på sit scorekort.
Og hvis man ikke skal være med til spisning, så bedes man lade være med at skrive sig på nærmest flaget. Det ødelægger konkurrencen for andre, som ikke skriver sig på, når de er lidt længere væk, men som godt kunne have vundet.
Det samme gælder birdiespillet. Hvis du IKKE har sat kryds ved birdie på Myhre’s liste, inden du går ud, så er du ikke med i birdiespillet, og bedes ligeledes undlade at skrive din birdie på kortet.
Til gengæld er man altid med i “bøde”-spillet. Så er du kommet i bøderækken en torsdag, hvor du IKKE skal spise, så få en anden fra dit hold til at “betale” for dig, enten ved gammeldags mønter eller ved at råbe “er betalt”
Og generelt er det sjovere med gammeldags mønter end mobile pay, så vi opfordrer jer til at samle en lille pose med mønter som i har i golfbagen, så I altid kan være med til at få stålfadene til at larme under bødeafregningen. Det har endvidere den fordel at I kan afregne med Myhre inden I går ud, og derved give ham bedre tid til at krydse folk af på hans tjekliste, så det ikke skal ske lige inden spisetid.
På forhånd tak og god weekend.
,

Resultat den 17. juni 2021

,

Resultat den 12. juni 2021

,

Resultat den 10. juni 2021

,

Resultat den 3. juni 2021

,

Resultat den 27. maj 2021

Tilbage til normal afvikling fra og med næste torsdag den 27/5

Vi kan fra og med næste torsdag afvikle vores fællesspisning og præmieuddeling på stort set normal vis. Vi kommer til at spise ude i teltet.
I skal skrive jer på til spisning på Myhre’s seddel inden I går ud og spiller, og vi får alle serveret den samme mad. I skal betale til Myhre for både mad og birdiespil. Altså helt som inden der var noget der hed Corona.
House of Sander er sponsor i næste uge, og præmieuddelingen for selve dagen vil blive gennemført på normal vis, dog uden at vi giver hånd, og med brug af mundbind når man ikke sidder ned.
Vi vil også uddele præmier for det første 3 gange hvor Mens Section selv var sponsor. Det gør vi ved at stille præmierne på et bord i rækker, så der står 3 ens præmier til 1. pladsen i A-rækken, 3 ens præmier til 2. pladsen i A-rækken, osv. Det samme for nærmest flaget på hul 1, 4, 6, 8,11,14 og 17. Der vil være en tydelig angivelse ud for hver række, hvad præmierne dækker og en liste med de 3 personer som har vundet præmierne i hver række.
Captain vil råbe vinderne op, MEN vinderne skal først gå op og hente præmierne når de går hjem, og man skal strege ens navn over på listen når man tager en præmie. Det betyder at vi ved hvem der mangler at få de forskellige præmier hvis de ikke alle bliver uddelt.
Uddeling af præmierne fra de 3 seneste turneringer hvor vi har haft en sponsor tilknyttet vil blive planlagt sponsorerne og annonceret hurtigst muligt.