For en god ordens skyld …

… og til ære for både nye og gamle medlemmer, vil jeg på bestyrelsens vegne lige forklare reglerne omkring, hvem der kan vinde præmier ved vores torsdagsmatcher.
Vores klub er en social klub, hvor det sociale samvær efter runden udgør en stor del af hele pakken. Og samtidig er det vigtigt, at vores sponsorer har mulighed for at uddele deres præmier på selve dagen.
Så man kan KUN vinde præmier, hvis man INDEN man går ud på runden krydser sig af til spisning på Myhre’s seddel, og man skriver et “S” på sit scorekort.
Og hvis man ikke skal være med til spisning, så bedes man lade være med at skrive sig på nærmest flaget. Det ødelægger konkurrencen for andre, som ikke skriver sig på, når de er lidt længere væk, men som godt kunne have vundet.
Det samme gælder birdiespillet. Hvis du IKKE har sat kryds ved birdie på Myhre’s liste, inden du går ud, så er du ikke med i birdiespillet, og bedes ligeledes undlade at skrive din birdie på kortet.
Til gengæld er man altid med i “bøde”-spillet. Så er du kommet i bøderækken en torsdag, hvor du IKKE skal spise, så få en anden fra dit hold til at “betale” for dig, enten ved gammeldags mønter eller ved at råbe “er betalt”
Og generelt er det sjovere med gammeldags mønter end mobile pay, så vi opfordrer jer til at samle en lille pose med mønter som i har i golfbagen, så I altid kan være med til at få stålfadene til at larme under bødeafregningen. Det har endvidere den fordel at I kan afregne med Myhre inden I går ud, og derved give ham bedre tid til at krydse folk af på hans tjekliste, så det ikke skal ske lige inden spisetid.
På forhånd tak og god weekend.